Koop mijn werk

 

Via Ginvi zijn afdrukken van al mijn werk te koop! Bij Ginvi is het mogelijk om mijn werk op alle bekende manieren mooi en zorgvuldig af te laten drukken. 

Waar Ginvi vooral in is gespecialiseerd zijn Liquid Gloss panelen. Liquid Gloss is een transparante kunsthars. Via een speciaal ontwikkeld gietproces wordt het fotopaneel handmatig voorzien van een twee-laags Liquid Gloss coating. Het fotopaneel zelf bestaat uit een 4 mm Dibond paneel met een hoge resolutie Lambda-print. De Liquid Gloss geeft de gewenste high-end touch aan het fotopaneel en door het geïntegreerde aluminium ophangframe (u-profiel) kan het eenvoudig worden aangebracht aan uw muur.

Neem voor meer informatie contact met mij op, of bezoek de website van Ginvi.

 

Ginvi B.V.

GINVI creëert high-end Liquid Gloss wanddecoratie. Deze producten ontstaan door creativiteit en passie waarbij GINVI design en ambacht combineert. In samenwerking met fotografen, designers en kunstenaars ontwerpt het team van GINVI unieke fotopanelen waardoor zij beschikken over een bijzondere collectie. Via het Groot Historisch Fotoarchief heeft GINVI toegang tot een exclusieve collectie afbeeldingen van steden zoals Rotterdam, Den Haag, Utrecht en Amsterdam van de afgelopen 75 jaar.