Timo Bongers

Een 34 jarige fotograaf met een voorliefde voor Rotterdam. Ik ben ooit begonnen met het fotograferen van cityscapes. Vooral nachtfotografie met lange sluitertijd sprak mij erg aan.

In de afgelopen jaren heb ik mij gespecialiseerd in diverse vormen van fotografie. Ook in videografie, cinemagraphs en timelapse fotografie vind ik veel passie en heb ik mij ontwikkeld tot een gespecialiseerd videograaf.

Verder ben ik een video-editor. Ik edit in Apple’s Final Cut Pro X en Motion 5 en deze programma’s kennen voor mij geen geheimen meer. Voor deze programma’s ben ik sinds 2016  “Apple Certified Professional”.

Ook ben ik werkzaam binnen het project #PRO247van de Politie eenheid Rotterdam. Binnen dit project ontwikkelen wij nieuwe methoden om lokaal, met gebruikmaking van diverse social media, te communiceren met de inwoners. Binnen het project ontwikkelen wij diverse video’s voor gebruik zowel intern als extern. Een groot onderdeel van het project is de politiehond #Bumper waar wij iedere week een video maken van deze politiehond in opleiding.
Een aantal voorbeelden van video’s die ik heb geproduceerd voor #PRO247 vind u op de pagina video.